grøn mad - nærvær- på landet

Hjemmelavet smørepålæg

Hjemmelavet smørepålæg

Her op til weekenden kommer der en opskrift på et lækkert hjemmelavet smørepålæg som både er sødt og sundt! Mine børn elsker det og jeg er også selv helt tosset med det, det er et godt alternativ til morgenbordet men kan også sagtens spises til frokost, i madpakken eller i en lækker sommer sandwich..

 

Opskrift:

  • 1 dl. Fuldkornsris
  • 1 dl. hasselnødder
  • 1 dåse anannas 
  • frysetørrede jordbær, ca. 1 håndfuld (Her må man bare putte i som man selv syntes )

Start med at koge 1 dl. fuldkornsris, når de er færdigkogte tages de af varmen og køler ned.

Så blender man hasselnødder, ris anannas, brug hele dåsen også saften. Når det hele er blendet godt sammen tilsætter man jordbær og rører det godt rundt. Kom blandingen på glas med låg og opbevar det i køleskabet.

Så enkelt er det 😉

-Lea

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *