grøn mad - nærvær- på landet

Spinatchips

Spinatchips

Spinatchips er virkelig nemt og hurtigt at lave, det er også virkelig sundt, vi plejer at bruge dem som topping på supper eller risretter. Man kan bare knuse dem udover retten så de fungere som et sprødt krydderi. Eller bare som en sund lille snack.

Opskrift:

  • Frisk spinat
  • Urtesalt
  • Olie

Først skyller man spinaten godt og tørre det evt. i et rent viskestykke elller i en salatslynge. Så hælder man lidt olie og urtesalt i en skål og vender derefter al spinaten godt rundt i blandingen.

Så kommer man spinatbladene på en bageplade med bagepapir. (Pas på at de ikke rører hinanden) Og tørrer det i ovnen på ca. 150 grader indtil de er knastørre. (Hold øje med dem, jeg mener at det tager 15 min. )

-Lea

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *