grøn mad - nærvær- på landet

Avocadoyoghurt

Avocadoyoghurt

Her til morgen lavede jeg Avocadoyoghurt. Det er SÅ lækkert og friskt. Dejligt at starte sin morgen kun med frisk frugt og grønt!! Det er sødt lækkert og cremet så selv de mest kræsne børn vil kunne lide det, det er jeg sikker på!

Opskrift:

  • 1 Moden avocado
  • 2 Modne bananer
  • 1 spsk. citronsaft
  • Topping -Her har jeg brugt 1 æble skåret i små tern, lidt frysetørrede jordbær og en håndfuld mandler

Det er super enkelt, du blender bare din avocado sammen med bananerne. Jeg bruger en foodprocessor, men en alm. blender kan sagtens gøre det. Eller evt. en gaffel. Hæld citrus over og rør rundt. Pynt med din ynglings topping.

-Lea

 

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *